Wegafsluitingen

GRAAUW - Dwarsstraat: t/m 23 juni 2017
KLOOSTERZANDE - Zoutlandstraat: t/m 29 juni 2017
KRUISDROP - Voetpad: 3 t/m 25 juli 2017
ABSDALE - N258: t/m eind juli 2017
CLINGE - Kon. Julianastraat eo: t/m eind 2017
 

GRAAUW - Dwarsstraat: t/m 23 juni 2017

Tot en met vrijdag 23 juni 2017 wordt onderhoud uitgevoerd in de Dwarsstraat te Graauw. Het betreffen werken aan het asfalt. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg afgesloten voor alle verkeer.
Dit werk wordt in opdracht van Waterschap Scheldestromen uitgevoerd.
 

KLOOSTERZANDE - Zoutlandstraat: t/m 29 juni 2017

Tot en met donderdag 29 juni 2017 wordt onderhoud uitgevoerd in de Zoutlandstraat te Kloosterzande. Het betreffen werken aan het asfalt. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg afgesloten voor alle verkeer.
Dit werk wordt in opdracht van Waterschap Scheldestromen uitgevoerd.
 

KRUISDORP - Voetpad: 3 t/m 25 juli 2017

In de periode van maandag 3 juli tot en met dinsdag 25 juli 2017 wordt onderhoud uitgevoerd aan het voetpad in Kruisdrop. Het betreffen werken aan het asfalt. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg afgesloten voor alle verkeer.
Dit werk wordt in opdracht van Waterschap Scheldestromen uitgevoerd.

 

ABSDALE - N258: t/m eind juli 2017

Nabij Absdale is er momenteel verkeerhinder. Op en om de N258 wordt gewerkt in opdracht van Delta aan de leidingen en kabels. In verband met deze werken is het nodig de doorgaande weg deels af te sluiten ter hoogte van de Plattendijk. Het verkeer wordt geregeld met verkeerslichten. Dit duurt tot begin april 2017. De verkeerslichten zijn alleen in werking tijdens werkuren. In de avonden en weekenden zijn de verkeerlichten niet in werking en kan men gewoon passeren.

In de periode tot begin april 2017 wordt er ook gewerkt aan de Tolweg te Absdale. Ook daar worden tijdelijk verkeerslichten geplaatst.

Tijdens de werkzaamheden kan er in Absdale geen gebruik worden gemaakt van de aansluitingen op de N258.

De werken aan de leidingen en kabels hebben te maken met de rotonde. Die rotonde wordt in opdracht van de Provincie Zeeland aangelegd ten oosten van Absdale. De aanleg van deze rotonde start in april 2017. Het streven is om de rotonde eind juli 2017 klaar te hebben.

Tussen de nieuwe rotonde en de rotonde ter hoogte van Life & Garden komt aan de noordzijde een landbouwweg en fietspad. Wanneer die werken starten, is nog niet bekend.

Voor meer informatie: https://www.zeeland.nl/verkeer-en-openbaar-vervoer/herinrichting-absdaalseweg-n258

 

CLINGE - Kon. Julianastraat eo: t/m eind 2017

De rioolwerkzaamheden in de Koningin Julianastraat, de Prins Bernhardstraat en het gedeelte van de Beatrixstraat gelegen tussen de Klinkerstraat en de Koningin Julianastraat te Clinge zijn gestart.

In deze straten moet de riolering worden vervangen. Nadat de riolering is vervangen, wordt de bestrating terug aangebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gebruikte straatklinkers en nieuwe stoeptegels. De inrichting van de straten blijft ongewijzigd.

Het werk start in de Koningin Julianastraat ter hoogte van de school en verschuift dan in de richting van de ’s-Gravenstraat. Na de Koningin Julianastraat volgen de werkzaamheden in de Beatrixstraat en daarna in de Prins Bernhardstraat.

Naar verwachting neemt de realisatie van het totale project tot eind 2017 in beslag. Uiteraard spelen de weersverwachtingen een rol bij de uitvoering en planning van de werkzaamheden. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

 

 

 

Wegafsluiting