Ruimte voor grote logistieke bedrijvigheid

Grootschalige, logistieke bedrijven kunnen zich vestigen op het bedrijventerrein Hogeweg 5 in Hulst. Dat is door het nieuwe bestemmingsplan mogelijk gemaakt. Deze mogelijkheid kan zorgen voor een nieuwe impuls voor het bedrijventerrein én de economie van Hulst.

De kleinere kavels op het bedrijventerrein zijn ondertussen verkocht. Deze waren bedoeld voor reguliere bedrijvigheid. Dankzij investeringen is er nu een goede en een op de toekomst voorbereide ontsluiting van wegen. Dit en de verdere ontwikkeling van Hogeweg 5 maken het mogelijk om nu ook grotere internationale bedrijven aan te trekken. Op dit moment zijn op Hogeweg 5 nog kavels te koop bestemd voor grootschalige logistieke bedrijvigheid. De totale oppervlakte is circa twintig hectare, met een minimale kavelgrootte van circa vijf hectare.

Hulst ligt gunstig zo vlakbij de Linkeroever van de Antwerpse haven en ten oosten van de Kanaalzone. Daarom heeft een aantal grote logistieke bedrijven en ontwikkelaars/investeerders in internationaal logistiek vastgoed interesse om zich hier te vestigen. Onlangs heeft het Vlaamse transportbedrijf Bauwens Logistics een groot perceel gekocht. Hulst heeft een goede reputatie als het gaat om internationale logistieke bedrijven. Er zijn nogal wat logistieke bedrijven in Hulst gevestigd en al generaties lang werken heel wat inwoners uit Hulst in deze bedrijfstak.

Belangstelling om een kavel te kopen of meer weten? Kijk dan op www.hogeweg5.nl of op www.gemeentehulst.nl Ook kunt u contact opnemen met de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Hulst via tel. 14 0114.