Van de centrummanager

Sinds april 2018 heeft Hulst een centrummanager. In die rol neemt Henk Huisman de positie in tussen vastgoedeigenaren, ondernemers en de gemeente. Het doel? De leegstand van winkels en dergelijke tegengaan, maar zeker ook het versterken van een levendige en leefbare stad. Dit is geen klus die op 1-2-3 is geklaard. Het vraagt een lange termijn visie, vertrouwen en partijen die elkaar weten te vinden.

Momenteel werkt de centrummanager aan een kijkdoosmuseum, galerie, gamestore, samenwerking met het onderwijs, een banierenroute, maar bovenal aan het continue wijzen op de kansen die er liggen. Het potentieel ligt in Hulst voor het grijpen, aldus Henk Huisman. Hij adviseert iedereen daaraan mee te werken of - nog beter - het zelf op te pikken.

Meer weten of wilt u uw ideeën delen? Neem contact op via centrummanager@hulstnet.nl of via 06-14992316.