Zeeuws-Vlaamse gemeenten en Ondernemersplein bundelen krachten

Ondernemeninzvl.nl bestaat sinds eind 2017. Het maakt het ondernemers makkelijker om zaken te doen en helpt hen op weg om hun ondernemersdroom te realiseren. Het is ook dé plek waar Zeeuws-Vlaamse ondernemers met groeiambitie terecht kunnen voor vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen.
Ondernemeninzvl.nl is een initiatief van de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten Hulst, Sluis en Terneuzen. Vanaf nu is het platform nog completer door de koppeling met Ondernemersplein.nl. Alle relevante informatie van de Kamer van Koophandel, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RDW, Belastingdienst, Centraal Bureau voor de Statistiek en VNG staat overzichtelijk bij elkaar.

Dit voorkomt dat je als ondernemer op verschillende plekken moet zoeken naar informatie en zo houd je meer tijd over voor waar je goed in bent: ondernemen. Naast antwoord op ondernemersvragen is het ook mogelijk om te kijken welke webinars je wilt volgen, welke evenementen je wilt bijwonen en welke subsidies je als ondernemer kan aanvragen.

Meer info: www.ondernemeninzvl.nl