Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor de Vogelweg te Hengstdijk

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4585PL
Publicatiedatum
12-12-2018
Einddatum
23-01-2019
Bekendmaking

Burgemeester en Wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de volgende aanvraag buiten behandeling te stellen:

Beschrijving

Het aanleggen van een in/uitrit op de locatie Vogelweg ongenummerd, kadastraal bekend HTN01 sectie O, nummer 38 te Hengstdijk.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

(besluit verzonden d.d. 12 december 2018);