Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor Sasdijk 38 te Vogelwaarde

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4581RS 38
Publicatiedatum
21-02-2019
Einddatum
03-04-2019
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de volgende aanvraag buiten behandeling te stellen:

Het bouwen van twee bedrijfshallen op de locatie Sasdijk 38 te Vogelwaarde.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tot en met 3 april 2019 een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

(besluit verzonden d.d. 21 februari 2019).