Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor Tabakstraat 25 te Hulst

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4561HW 25
Publicatiedatum
18-01-2019
Einddatum
01-03-2019
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten:

Beschrijving

De aanvraag betreffende het plaatsen van een erfafscheiding op de locatie Tabakstraat 25 te Hulst buiten behandeling te stellen.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tot en met 1 maart 2019 een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

(besluit verzonden d.d. 18 januari 2019)