Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor Bergeendstraat 10 te Hengstdijk

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4585AR 10
Publicatiedatum
10-07-2019
Einddatum
21-08-2019
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij - in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht - hebben besloten de volgende aanvraag buiten behandeling te stellen:

Het aanpassen van de inrit op de locatie Bergeendstraat 10 te Hengstdijk.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant (Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda).

(besluit verzonden d.d. 10 juli 2019).