Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor Grensstraat 3 te Clinge

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4567AX 3
Publicatiedatum
11-07-2019
Einddatum
22-08-2019
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij - in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht - hebben besloten de volgende aanvraag buiten behandeling te stellen:

Beschrijving

Het slopen van bouwwerken achter de hoofdwoning en vervangen door twee modulaire units op de locatie Grensstraat 3 te Clinge.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant (Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda).

(besluit verzonden d.d. 11 juli 2019). Reden: vergunningsvrij bouwwerk.