Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor Roverbergsedijk 5 te Lamswaarde

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4586LA 5
Publicatiedatum
28-05-2019
Einddatum
09-07-2019
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de volgende aanvragen buiten behandeling te stellen:

Beschrijving

Het plaatsen van kunststof kozijnen op de locatie Roverbergsedijk 5 te Lamswaarde.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tot en met 9 juli 2019 een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

(besluit verzonden d.d. 28 mei 2019).