Asfaltwerken Kloosterzande opnieuw gepland

Bedoeling was de Cloosterstraat en het Poolsplein te Kloosterzande op donderdag 9 mei 2019 te asfalteren. De weersvooruitzichten bleken echter dusdanig dat werd besloten de werken uit te stellen. Er werd (teveel) regen verwacht. Het werk is nu opnieuw ingepland. Het ziet er naar uit dat deze volgende week kunnen worden uitgevoerd. Het asfalteren van het wegdek in de Cloosterstraat en het Poolsplein staat nu gepland op donderdag 16 mei 2019.

Vorig jaar is in de Cloosterstraat in Kloosterzande de riolering vernieuwd. Daarnaast werden deze straat én het Poolsplein heringericht. De werkzaamheden zijn in februari 2019 afgerond; dit met uitzondering van de bovenste laag asfalt. Die moet nog worden aangebracht.

Wegafsluiting
In verband met de asfalteringswerken zijn vanaf maandag 13 mei tot en met vrijdag
17 mei 2019 de Cloosterstraat en het Poolsplein (hoofdrijbaan, niet de parallelweg) afgesloten voor het verkeer. Ook de kruising van de Cloosterstraat/Groenendijk/Poolsplein en de kruising Cloosterstraat/Hulsterweg zijn in die periode afgesloten.
Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer ter plaatse omgeleid.

Op 13, 14 en 15 mei 2019 vinden voorbereidende werkzaamheden plaats. Op donderdag 16 mei 2019 staat de asfaltering gepland en op vrijdag 17 mei 2019 wordt de belijning en dergelijke aangebracht.