Asfaltwerken Kloosterzande uitgesteld

De geplande asfaltwerken in Kloosterzande zijn uitgesteld vanwege de weersvooruitzichten. De planning was om de Cloosterstraat en het Poolsplein (deels) op 9 mei 2019 te voorzien van de bovenste laag asfalt. Dat gaat niet lukken, omdat regen wordt voorspeld.
Wanneer de werken wel worden uitgevoerd, is nog niet bekend. Zodra het werk opnieuw is ingepland, wordt dit gecommuniceerd.

Vorig jaar is in de Cloosterstraat in Kloosterzande de riolering vernieuwd. Daarnaast werden deze straat én het Poolsplein heringericht. De werkzaamheden zijn in februari 2019 afgerond; dit met uitzondering van de bovenste laag asfalt. Die moet nog worden aangebracht.

In verband met de geplande asfalteringswerken was een afsluiting van de Cloosterstraat en het Poolsplein (hoofdrijbaan, niet de parallelweg) aangekondigd vanaf maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei 2019. Ook de kruising van de Cloosterstraat/Groenendijk/Poolsplein en de kruising Cloosterstraat/ Hulsterweg zou in die periode zijn afgesloten. Deze wegafsluitingen gaan niet door.