BuitenBeter app

Ziet u een probleem buiten op straat of in de buurt? Scheef liggende stoeptegels of een boom in het gemeenteplantsoen die nodig moet worden gesnoeid? Lantaarnpaal defect? Vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een weg met een gat in de bestrating? Laat het weten met de BuitenBeter app. Meteen op de plek én het moment dat u het signaleert. Zo houden we samen onze gemeente leefbaar en netjes.

Met de BuitenBeter app kunnen problemen letterlijk in beeld worden gebracht. De app heeft namelijk de mogelijkheid om een foto toe te voegen. Daarnaast geeft de app bij de melding direct ook de exacte locatie aan. Daardoor kan de gemeente efficiënter en doeltreffend optreden. Via de app kunt u ook de status van uw melding zien.

De app is gratis te downloaden uit de diverse appstores. Kijk voor meer informatie op www.buitenbeter.nl.

Problemen in de openbare ruimte kunnen ook nog via info@gemeentehulst.nl of op tel. 14 0114 worden gemeld.