Buurtbemiddeling zoekt bemiddelaars

Buurtbemiddeling Hulst stimuleert de bewoners zelf hun problemen op te lossen met als doel de communicatie te herstellen. Door mensen weer met elkaar in contact te brengen wordt de leefbaarheid in de wijken vergroot. Wat buurtbemiddeling zo succesvol maakt, is dat bemiddelaars onafhankelijke vrijwilligers zijn die geen eigen belang hebben bij het conflict. Daarmee krijgen ze vaak het vertrouwen van beide partijen.

Buurtbemiddeling Hulst is op zoek naar bemiddelaars. Mensen die willen bijdragen aan de leefbaarheid in Hulst en het leuk vinden om wat meer te weten te komen over communicatie.
Bent u ouder dan 21 jaar, woonachtig in de gemeente Hulst, kunt u goed luisteren, heeft  u een neutrale en onpartijdige houding, benadert u mensen op een open en positieve manier, dringt u uw eigen waarden en normen niet op, staat u open voor en respecteert mensen uit andere culturen en vindt  u het interessant  om de gecertificeerde training te volgen?

Neem dan contact op met coördinator Anja Rijlaarsdam op tel. 06 -54311465 of stuur een mail naar buurtbemiddeling@gemeentehulst.nl.

Buurtbemiddeling is heel afwisselend en meestal dankbaar werk. Het kost niet veel tijd, gemiddeld zes uur per maand. U hoeft geen bepaalde opleiding te hebben het belangrijkste is dat u goed kunt luisteren en niet te snel oordeelt.