Cloosterstraat afgesloten

Na de bouwvakantie starten de rioolwerken in de Cloosterstraat. In het gedeelte van de Cloosterstraat, gelegen tussen de Geraniumstraat en het Marijkeplein, wordt naast de bestaande riolering een regenwaterriool aangelegd. Aansluitend op deze rioolwerken wordt de volledige Cloosterstraat én ook het Poolsplein (hoofdrijbaan, niet de parallelweg) heringericht.

Wegafsluiting
Op maandag 13 augustus 2018 wordt de Cloosterstraat te Kloosterzande afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het betreft het overgrote gedeelte van de Cloosterstraat, namelijk het deel gelegen tussen de Hulsterweg en de Geraniumstraat.
Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid via de Geraniumstraat, Pastoor Smuldersstraat, Irenestraat, Beatrixstraat, Willem Alexanderstraat en de Hulsterweg.

Kabels & leidingen
Vanaf maandag 13 augustus 2018 wordt verder gewerkt aan de kabels en leidingen. Het streven is om de werken aan de kabels en leidingen eind september 2018 af te ronden.

Rioolwerk
Op maandag 20 augustus 2018 beginnen de rioolwerkzaamheden. Als eerste stap wordt dan de bestaande asfaltverharding verwijderd in het gedeelte van de Cloosterstraat gelegen tussen de Geraniumstraat en het Marijkeplein. De rioolwerken nemen naar verwachting zo’n twee maanden in beslag.

Reconstructie
Aansluitend op de rioolwerken wordt de Cloosterstraat én ook het Poolsplein (hoofdrijbaan, niet de parallelweg) heringericht.