Deelnemen aan rommelmarkt kan nog

Ook dit jaar is er in Hulst tijdens de Vestingfeesten een rommelmarkt op het ’s-Gravenhofplein. Dat is op zaterdag 25 augustus 2018. Wilt u deelnemen aan de rommelmarkt? Dat kan. Er zijn nog een dertigtal kaarten beschikbaar. U kunt daarvoor terecht in de gemeentewinkel te Hulst.

Een deelnamebewijs kost 7,50 euro. Daarmee mag één standplaats (= parkeervak) worden ingenomen. De deelnamebewijzen zijn genummerd. Het nummer refereert naar het toegewezen vak op het ’s-Gravenhofplein. Per gezin wordt slechts één deelnamebewijs verstrekt. De deelname aan deze rommelmarkt is beperkt tot de inwoners van de gemeente Hulst. Zij kunnen hiervoor op voorhand een deelnamebewijs kopen. Bovendien mogen uitsluitend particulieren tweedehands spullen verkopen. Bedrijfsmatige verkoop is niet toegestaan.