Een goed idee voor het Zeeuws-Vlaamse landschap?

Heeft u een goed idee voor de versterking van het platteland in Zeeuws-Vlaanderen? En past dat binnen de onderstaande thema’s? Of wilt u zich laten inspireren door ideeën van anderen? Of bent u benieuwd wat LEADER te bieden heeft? Kom dan naar de informatieavond LEADER op maandag 8 oktober 2018.

De avond vindt plaats in het Maurtishof, aan de Mauritsweg 5 te IJzendijke en wel vanaf 19.00 tot 22.00 uur. Iedereen is welkom; bewoners, ondernemers (MKB) en organisaties.

Binnenkort stelt de Provincie Zeeland weer Europese subsidie beschikbaar voor projecten die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en de versterking en verdere ontwikkeling van de economie op het platteland (POP3-LEADER). Om in aanmerking te komen voor subsidie is het van belang dat uw plannen te maken hebben met de thema’s uit de Lokale Ontwikkelingsstrategie van Zeeuws-Vlaanderen.

De thema’s zijn:
• (Landbouw) producten uit Zeeuws-Vlaanderen
• Lerend werken en zorg voor de streek.

Deze thema’s kunnen een link hebben met recreatie en toerisme

Kijk voor meer informatie op de website van de provincie Zeeland.

Aanmelden voor de informatieavond kan tot en met 28 september 2018 via deze website.