Gemeentegids 2019

De gemeentegids 2019 is beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen de gids ophalen in de gemeentewinkel, aan de Grote Markt 24 te Hulst. Ook kunt u voor een gemeentegids terecht  in de diverse dorps- en gemeenschapshuizen en in de bibliotheek te Hulst. Daar zijn ook gemeentegidsen voorhanden. Ook in de verzorgingshuizen zijn gidsen beschikbaar.
Mocht u een gemeentegids toegestuurd willen krijgen, dan kun u dit doorgeven aan de uitgever van de gemeentegids FMR Producties op tel. 0223-661425. Zij zorgen er dan voor dat u de gids thuis gestuurd krijgt.

Naast de papieren gemeentegids is er ook een E-gids ter vervanging van de Digi-gids. De E-gids is meer interactief dan de Digi-gids; biedt ruimere mogelijkheden. De E-gids is – net als de Digi-gids te vinden op de gemeentelijke website.

Voor vragen over de inhoud van de gemeentegids kunt u contact opnemen met de gemeente Hulst via het contactformulier op www.gemeentehulst.nl of tel. 14 0114. Heeft u vragen over advertentieruimte in de gemeentegids kunt u contact opnemen met FMR Producties op tel. 0223-661425.

De enige echte gemeentegids
De gemeentegids van Hulst wordt uitgegeven door FMR Producties uit Den Helder. Mocht u als ondernemer benaderd worden door een ander bedrijf, dan weet u dat er geen sprake is van een samenwerking met de gemeente Hulst en dat het bedrijf de gids op eigen initiatief uitgeeft.