Gijs Gezond nieuwe inwoner van Hulst

Gemeente Hulst heeft een nieuwe inwoner, Gijs Gezond. Hij is de mascotte van het project Hulst eet gezond. Gijs Gezond vlogt bij winkels en ondernemers in Hulst en geeft praktische tips over gezond eten.

De vlogs (videofilmpjes met uitleg) van Gijs Gezond zijn te vinden op zijn eigen facebookpagina. Gijs Gezond beantwoordt vragen van inwoners op het gebied van gezonde leefstijl. Gezond eten is goed. Maar wat is gezond eten en drinken? Hoe worden de juiste keuzes gemaakt bij het boodschappen doen? Gijs Gezond geeft tips in de vlogs en er is de mogelijkheid om via zijn facebookpagina vragen te stellen.

Hulst eet gezond is een onderdeel van Happy People, een gezondheidsproject van Stichting Hulst voor Elkaar. Hulst eet gezond is een project van de gemeente Hulst, ondernemers in de gemeente Hulst en stichting Hulst voor Elkaar.

Stichting Hulst voor Elkaar is de centrale wegwijzer voor iedereen in de gemeente op het gebied van zorg en welzijn, sport en bewegen en cultuur en ontmoeting. Meer weten? Kijk op www.hulstvoorelkaar.nl.