Hulst maakt zich op voor nieuwe inwoners

Staat er binnenkort iets bijzonders te gebeuren in de gemeente Hulst? Het gonst van de geruchten over “nieuwe bewonertjes” van de vestingstad. Een klein mysterie dat in de komende weken ontrafeld wordt.

Zeker is dat we op zondag 4 november 2018 kennis met ze gaan maken. Op deze dag worden de mysterieuze inwoners welkom geheten met een feestelijk evenement in Hulst.

Nieuwsgierig? Houd dan vooral de social media campagne in de gaten. Een vijftal video’s zullen wekelijks tot 4 november te zien zijn via diverse kanalen. Ze vertellen het verhaal van de tot nu toe onbekende Spaans/Hulsterse Pagadders, die op verschillende plaatsen in Zeeland en Vlaanderen opduiken en een avontuurlijke reis naar hun thuis, de mooiste vestingstad van Nederland, ondernemen.

Dit project (speciaal voor gezinnen, maar interessant voor jong én oud) maakt onderdeel uit van het plan ‘Versterk de Vesting’, waar ook de speel- en ontmoetingsplaats De Vindplaats, de Klapbank en de iconische letters #Inulst onderdeel van uitmaken.
Kijk voor meer informatie en het eerste filmpje op www.pagaddersinhulst.nl.

Filmpje 1 - De Pagadders onderweg
Filmpje 2 - Pagadder Hermana ontdekt in Sluis
Filmpje 3 - Drie Pagadders in Terneuzen en Axel gesignaleerd
Filmpje bios - Bios Trailer De Pagadders
Filmpje 4 -  Curioso verdwaald in Vlaanderen
Filmpje 5 - Eindelijk aangekomen

Kleurplaat

Het totaalproject Versterk de Vesting wordt mogelijk gemaakt met een subsidie uit het Europese POP/LEADER programma en door de provincie Zeeland.