Infoavond kabels & leidingen Sint Jansteen

Op woensdag 15 mei 2019 organiseert DNWG een informatieavond over de werken aan de kabels en leidingen die op stapel staan in Sint Jansteen. De avond vindt plaats in gemeenschapscentrum De Warande en begint om 19.00 uur.

De gemeente Hulst is voornemens om in Sint Jansteen werkzaamheden uit te voeren in de volgende straten: Henri Dunantstraat, Jos Everaardstraat, Pastoor Schetsstraat, Sint Antoniusdreef, Burgemeester Geirnaerdtstraat, Oude Drydijck en Pastoor Mertensstraat. In deze straten wordt de riolering vervangen. Voorafgaand aan de rioleringswerkzaamheden worden  in opdracht van DNWG - waar nodig - aanpassingen uitgevoerd aan kabels en leidingen. Deze werken starten omstreeks maandag 20 mei 2019.  Tijdens de infoavond op 15 mei 2019 worden de bewoners van deze straten geïnformeerd over de werkzaamheden van DNWG en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij DNWG op www.dnwg.nl of op tel. 0113-741100