Informatieborden aan inkom Hulst

Medio oktober 2018 verschijnen op drie invalswegen van Hulst dynamische informatieborden. De borden zullen bezoekers verwelkomen en informatie verstrekken.

De borden komen aan de Absdaalseweg (nabij rotonde), de Grote Kreekweg (ter hoogte van de hockeyvelden) en aan de Van der Maelstedeweg (nabij de rotonde). Met een hoogte van circa twee meter, zullen ze zeker goed in het oog springen.

De ene helft van de borden wordt gebruikt voor digitale informatie, zoals bijvoorbeeld over wegafsluitingen en evenementen die plaatsvinden. De gemeente zorgt voor de digitale informatie op de borden.

De andere helft van de borden is beschikbaar voor bedrijfsreclame. De gemeente sloot een contract af met Suurland Outdoor. Zij plaatsen de borden en beheren het adverteergedeelte. Ondernemers die gebruik willen maken van de borden kunnen contact opnemen met Jan Bemelen van Suurland op tel 06-51262505.