Inulst, voor levensgenieters!

Ambiance, eigenzinnig en gewoon goed – dat is Hulst! En er is ambitie! In 2028 wil gemeente Hulst een logische vestigingsplek zijn voor iedereen die van een Bourgondische levensstijl, natuur en de combinatie van Zeeuws en Vlaanderen houdt.  Een magneet voor ondernemers en jonge gezinnen. Het rijke toeristische aanbod maakt de gemeente een eldorado voor sportieve en actieve bezoekers van alle leeftijden. Hulst laat haar inwoners glimmen van trots.

Dat is heel wat! Maar daar geloven heel wat enthousiastelingen in. Samen met deze “doeners met hart voor Hulst” worden stappen gezet om bij te dragen aan het doel. Eén van de stappen is de #INULST campagne.
INULST – daar gebeurt het! En dat mag iedereen weten. Dat kan door het gebruiken van het #INULST logo. Die vind je vanaf nu hier in verschillende vormen.

Gebruik #INULST op je sociale media, of bij de aankondiging van leuke events in Hulst, of – als je ondernemer bent – bijv. op je website – of waar dan ook! #INULST – iedereen ambassadeur!

The making of #INULST