Levensredders in het zonnetje

Op vrijdag 16 november 2018 zette Burgemeester Jan-Frans Mulder negen levensredders in het zonnetje.

Dit waren:
1. Mevrouw Donja Herman uit Heikant
2. Mevrouw Petra Sponselee - Paelinck uit Heikant
3. Mevrouw Lydia Zaman uit Hulst
4. De heer Harry Wouters uit Graauw
5. De heer Jan Rijk uit Hulst
6. Mevrouw Katrien Kerckhaert uit Kloosterzande
7. De heer Jelle Jonkman uit Kloosterzande
8. De heer Vincent Lambert uit Vogelwaarde
9. De heer Steven Jansen uit Vogelwaarde

Jaarlijks worden in ons land vele mensen gered door het  tijdig ingrijpen van een ander. Dit doordat ze bijvoorbeeld direct starten met reanimeren als iemand een hartaanval krijgt of doordat ze een persoon uit een brandend huis of uit water halen. Ook in de gemeente Hulst komt dat voor. Het gemeentebestuur hecht er aan deze personen een blijk van waardering te geven voor deze levensbelangrijke daden.

De  personen die op 16 november 2018 werden gehuldigd waren - naar aanleiding van een oproep van de gemeente – aangemeld. De laatste keer dat de levensredders in het zonnetje werden gezet in de gemeente Hulst was in maart 2016.