Lezen & leren over duurzaamheid

Donderdag 10 oktober 2019 was de Dag van de Duurzaamheid. Op die dag las wethouder René Ruissen aan de kinderen van basisschool Nobelhorst voor. Het verhaal ging over twee kinderen die positieve energie geven. Aansluitend babbelde de wethouder nog verder met de kinderen over
duurzaamheid in hun dagelijkse leven. Ook op basisscholen De Oostvogel in Lamswaarde en basisschool De Schakel in Vogelwaarde werd voorgelezen door leden van het college van burgemeester en wethouders. Daar waren wethouder Diana van Damme-Fassaert en wethouder Depauw present.

De Dag van de Duurzaamheid vindt dit jaar alweer voor de elfde keer plaats. Door heel Nederland zijn er duizenden duurzame activiteiten. Zo ook in de gemeente Hulst.