Nieuwe inwoners worden welkom geheten

Het gemeentebestuur van Hulst verwelkomt binnenkort weer haar nieuwe inwoners. Het gaat om de nieuwe inwoners van de afgelopen twee jaar. Dat is een grote groep. Om die reden worden er twee bijeenkomsten georganiseerd.

Met de welkomstmiddag wil het gemeentebestuur kennismaken met de nieuwe inwoners. Ook wordt informatie verstrekt over de gemeentelijke organisatie én zeker ook over Hulst als woongemeente.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 2 november 2019. Voor deze middag wordt iedereen, die zich in de periode van 1 juni 2017 tot en met 31 augustus 2018 heeft ingeschreven als nieuwe inwoner van de gemeente Hulst, uitgenodigd. De bijeenkomst begint om 14.00 uur in het stadhuis te Hulst. Na een kopje koffie of thee introduceert het college van burgemeester en wethouders zichzelf. Daarna gaat het om 15.00 uur met een bus door de gemeente. Tijdens deze rondrit toont een VVV-gids de mooie en opmerkelijke plekjes van de gemeente. De middag wordt omstreeks 17.00 uur afgesloten in het stadhuis, waar - onder het genot van een drankje en hapje - kan worden nagepraat.
Iedereen die zich in de periode van 1 juni 2017 tot en met 31 augustus 2018 heeft ingeschreven als nieuwe inwoner van de gemeente Hulst ontvangt een dezer dagen een uitnodiging. In totaal gingen 403 uitnodigingen de deur uit. Al bij al gaat het om zo’n 534 personen.
Mocht men zich in de genoemde periode in de gemeente Hulst hebben gevestigd en geen uitnodiging ontvangen, dan kan contact worden opgenomen met de gemeente Hulst op tel. 14 0114.

Voor de nieuwe inwoners die zich hebben ingeschreven in de gemeente Hulst in de periode van vanaf 1 september 2018 t/m 30 november 2019, wordt een bijeenkomst georganiseerd op zaterdag 1 februari 2020. De uitnodigingen hiervoor worden op een later moment verzonden.