Nieuwe Reynaert-litho

Op woensdag 12 september 2018 werd de nieuwe reynaert-litho gepresenteerd. Burgemeester Jan-Frans Mulder reikte de eerste litho uit aan Fernand Huts, organisator van de meer dan geslaagde Vossen-Expeditie.

De gemeente Hulst heeft al vele jaren een Reynaert-litho als relatiegeschenk. Om de zoveel jaar wordt die vervangen. De vorige dateerde uit 2012. Tijd voor vernieuwing!
De nieuwe litho is gemaakt door Willem Barend Boehlé uit Hulst. De litho toont een vernieuwde, hedendaagse vos.

De eerste editie van de litho werd uitgereikt aan Fernand Huts als blijk van waardering en dank voor de organisatie van de Vossen-Expeditie.

Sinds begin mei 2018 sprongen heel wat mensen op de pedalen om de Vossen-Expeditie te doen. Deze culturele expeditie per fiets - met als gids Reynaert de Vos - is een groot succes. Het unieke belevenisparcours vol ongeziene en magische avonturen, kan dagelijks gemiddeld rekenen op zo’n driehonderd deelnemers. Eén van de stops is in Hulst. De Vossen-Expeditie maakte dat velen Hulst bezochten.