Reynaertcollege gaat MONO

Op donderdag 5 september 2019 bezocht wethouder Gino Depauw het Reynaertcollege te Hulst in het kader van de MONO-campagne.

MONO staat letterlijk voor één of alleen. In de campagne staat het voor met één ding bezig zijn: als je rijdt, houd je je aandacht op één ding en dat is het verkeer. MONO is ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van appjes of social media posts.
Gemeenten vragen extra aandacht voor de campagne middels het houden van een wedstrijd op scholen voor Voortgezet Onderwijs scholen. Leerlingen van het Reynaertcollege werden uitgedaagd een communicatiemiddel te ontwerpen voor MONO. Ook werden krijtuitingen aangebracht op het schoolplein.

De MONO-campagne is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW), in samenwerking met VVN, ANWB, Flitsmeister, Fietsersbond, Nederland-ICT, TeamAlert en de gezamenlijke provincies.

Meer info: www.daarkunjemeethuiskomen.nl.