Stand van zaken werken DNWG Sint Jansteen

Sinds het voorjaar 2019 wordt in Sint Jansteen - door DNWG - gewerkt aan kabels en leidingen. Deze werken worden uitgevoerd vooruitlopend op rioolwerken, die ter plaatse in 2020 op stapel staan.
Het gaat om werkzaamheden in de Henri Dunantstraat, Jos Everaardstraat, Pastoor Schetsstraat, Sint Antoniusdreef, Burgemeester Geirnaerdtstraat, Oude Drydijck en Pastoor Mertensstraat.
Het streven van DNWG is om de werken aan de kabels en leidingen begin februari 2020 af te ronden. Bedoeling is vervolgens om de rioolwerken in april 2020 van start te kunnen laten gaan.

Momenteel zijn de Pastoor Mertensstraat en de Burgemeester Geirnaerdtstraat afgesloten voor het verkeer. De wegafsluiting van de Pastoor Mertensstraat zal tot eind januari 2020 duren. De werkzaamheden in de Burgemeester Geirnaerdtstraat duren nog tot en met vrijdag 29 november 2019. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.