Verkeershinder in Sint Jansteen

Sinds mei 2019 wordt in Sint Jansteen door DNWG gewerkt aan kabels en leidingen. Deze werken worden uitgevoerd vooruitlopend op rioolwerken ter plaatse.
Het gaat om werkzaamheden in de Henri Dunantstraat, Jos Everaardstraat, Pastoor Schetsstraat, Sint Antoniusdreef, Burgemeester Geirnaerdtstraat, Oude Drydijck en Pastoor Mertensstraat.

In verband met deze werken is de Burgemeester Geirnaerdtstraat in de periode tot en met vrijdag 15 november 2019 afgesloten voor het doorgaande verkeer. Vanaf maandag 11 november 2019 tot en met vrijdag 31 januari 2020 wordt de Pastoor Mertensstraat afgesloten voor het verkeer.
Tijdens de afsluitingen wordt het verkeer ter plaatse omgeleid.

De werken van DNWG verlopen iets langzamer dan gepland. Zoals het er nu uitziet, kan het rioolwerk in het voorjaar van 2020 start gaan.