Verspreiding voorlichtingsblad gewijzigd

End september 2019 verscheen het gemeentelijke voorlichtingsblad weer. U kon het blad vinden bij het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad.

Het blad werd tot juni 2019 steeds door PostNL verspreid als overheidsverspreiding. PostNL heeft haar dienstverlening aangepast. Hierdoor kan de verspreiding van het voorlichtingsblad niet langer op de gebruikelijke wijze plaatsvinden. Het blad werd daarom nu tezamen met het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad verspreid. Dit gebeurde door AREK uit Hulst.

Nee/nee sticker
De gewijzigde verspreiding heeft tot gevolg dat de inwoners met een nee/nee sticker op de brievenbus het voorlichtingsblad niet meer ontvangen. Zij kunnen het blad ophalen in de gemeentewinkel te Hulst. Ook kan het blad na telefonische aanvraag op tel. 14 0114 worden toegestuurd.