Wegafsluiting Kleine Bagijnestraat Hulst

Begin juni 2019 is DNWG gestart met werken aan de elektriciteitskabels en gas- en waterleidingen in de Hulster binnenstad. Deze werken vinden plaats vooruitlopend aan de rioolwerken die later dit jaar in diverse straten worden uitgevoerd. In verband met de werkzaamheden van DNWG is het nodig om vanaf maandag 12 augustus tot en met woensdag 16 oktober 2019 de Kleine Bagijnestraat af te sluiten voor het doorgaande verkeer.

Vanaf maandag 12 augustus tot en met vrijdag 20 september 2019 wordt het gedeelte van de Kleine Bagijnestraat, gelegen tussen de Tuinstraat en Schuttershof, afgesloten. Vanaf donderdag 22 augustus 2019 is het gedeelte van de Kleine Bagijnestraat, gelegen tussen de Houtmarkt en Tuinstraat, afgesloten. Deze afsluiting duurt tot en met woensdag 16 oktober 2019.
Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

In verband met werken van DNWG worden vanaf maandag 9 september tot en met vrijdag 15 november 2019 de Paardenmarkt en Houtmarkt te Hulst afgesloten.

Rioolwerk & herinrichting
De rioolwerken starten eind dit jaar. Deze vinden plaats in de Lange Nieuwstraat, Houtmarkt, Kleine Bagijnestraat, Schuttershof, Kreupelstraat, Tuinstraat en Bagijnesteeg te Hulst. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de bestaande gemengde riolering door een nieuw gescheiden rioolstelsel en het herinrichten van wegen, trottoirs en pleinen met nieuwe straatbaksteen en natuursteen.