Werken Cloosterstraat goed vooruit

De rioolwerken in de Cloosterstraat in Kloosterzande zijn zo goed als klaar. De herinrichting van het Poolsplein is afgerond en ook de herinrichting van de Cloosterstraat gaat goed vooruit.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de werkzaamheden op het Poolsplein. Omstreeks dinsdag 13 november 2018 wordt gestart met de herinrichting van het gedeelte van de Cloosterstraat, gelegen tussen het Marijkeplein en de Hulsterweg. In dit deel is geen sprake van rioolwerk. Het streven is om deze werken eind december 2018 af te ronden.

Wegafsluiting
Het Poolsplein is weer toegankelijk voor het verkeer. Ook de kruising met de Groenendijk is weer beschikbaar. Het gedeelte van de Cloosterstraat, gelegen tussen het Europlein en de Hulsterweg is vanaf dinsdag 13 november 2018 afgesloten voor het verkeer. Het overige deel van de Cloosterstraat is toegankelijk voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via Europlein, Irenestraat, Beatrixstraat en Willem Alexanderstraat.

In 2019
De werkzaamheden op de kruising Cloosterstraat / Hulsterweg worden na de jaarwisseling uitgevoerd.

Over het gehele gebied van de werkzaamheden geldt dat de bovenste laag asfalt pas in het voorjaar 2019 wordt aangebracht. Op dat moment wordt de straat tijdelijk weer even afgesloten voor het verkeer.