Asfaltwerken Kloosterzande

Vorig jaar is in de Cloosterstraat in Kloosterzande de riolering vernieuwd. Daarnaast werden deze straat én het Poolsplein heringericht. De werkzaamheden zijn in februari 2019 afgerond; dit met uitzondering van de bovenste laag asfalt. Die moet nog worden aangebracht. Die werken staan nu te gebeuren.

Om deze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, is droog weer noodzakelijk. Het asfalteren van het wegdek in de Cloosterstraat en het Poolsplein staat gepland op donderdag 9 mei 2019.
Als blijkt dat er (teveel) regen wordt verwacht, is het noodzakelijk de werkzaamheden uit te stellen. 

Wegafsluiting
In verband met de asfalteringswerken zijn vanaf maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei 2019 de Cloosterstraat en het Poolsplein (hoofdrijbaan, niet de parallelweg) afgesloten voor het verkeer. Ook de kruising van de Cloosterstraat/Groenendijk/Poolsplein en de kruising Cloosterstraat/ Hulsterweg zijn in die periode afgesloten. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer ter plaatse omgeleid.

Op 6, 7 en 8 mei 2019 vinden voorbereidende werkzaamheden plaats. Op donderdag 9 mei 2019 staat de asfaltering gepland en op vrijdag 10 mei 2019 wordt de belijning en dergelijke aangebracht.