Informatieavond collectieve zonnepanelen

Op dinsdag 26 februari 2019 vindt in Clinge een informatieavond plaats over projecten en coöperaties die door middel van zonnepanelen duurzame energie opwekken. Het gaat om zonnepanelen op het dak van een ander.

Het is een burgerinitiatief en is bedoeld voor particulieren en kleine ondernemers in en om Clinge, die zelf geen geschikt dak hebben. Zij kunnen investeren in zonnepanelen op het dak van een ander. Daarmee wekken ze zelf groene energie op, leveren een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en besparen op hun eigen energiekosten.  De gemeente Hulst juicht dat toe.

In de gemeente Hulst vonden vorig jaar al twee duurzame energieproject plaats. Dat was in Sint Jansteen en Hulst. De panelen werden daar resp. op het dak van Drankenhandel Pluijm en het dak van Tivoli Vastgoed gelegd.

Interesse?  Bezoek dan de informatieavond op dinsdag 26 februari 2019 in gemeenschapscentrum Malpertuus te Clinge. Aanvang 19.30 uur.

Gelieve u op voorhand aan te melden via www.maakonzeregioduurzamer.nl.