Kent u het sportaanbod in de gemeente Hulst?

Gemeente Hulst heeft een rijk verenigingsleven, met een ruim sport- en beweegaanbod. Sport is gezond, zowel voor lichaam en geest alsook voor de sociale contacten. En wat heel belangrijk is: sporten en bewegen kennen geen leeftijdsbeperking! In de gemeente Hulst kan iedereen sporten en bewegen op alle niveaus: competitief, recreatief en aangepast.

Een verzameling van alle beweeg- en sportactiviteiten in onze gemeente is online te vinden in de Beweegwijzer. De Beweegwijzer geeft onder meer antwoord op de vragen: Wat is er aan sport- en bewegingsactiviteiten in de gemeente te vinden? Wat wordt er georganiseerd in mijn woonkern? Bij wie kan ik terecht met vragen?

Meer informatie over de Beweegwijzer en een actueel overzicht van alle activiteiten in de gemeente Hulst is hier te vinden.