Trots op leerlingen basisschool de Oostvogel

De gemeente Hulst is trots op de leerlingen van groep acht van de basisschool De Oostvogel te Lamswaarde. Maarten Meerschaert is één van de zestien leerlingen van deze groep. Maarten – die zijn volledige basisschooltijd volbracht op De Oostvogel - heeft een vorm van autisme.

Maarten en zijn ouders zijn de leerlingen en de leerkrachten van De Oostvogel dankbaar voor de manier waarop zij het al die jaren Maarten hebben gesteund, waardoor hij zijn basisschooltijd op een goede manier kon afronden.

Op woensdag 12 juli 2017 werden de leerlingen en de leerkrachten in hun zonnetje gezet. Ook wethouder Frank van Driessche was daarbij aanwezig. Hij reikte namens de gemeente Hulst een taart uit om de waardering voor deze groep leerlingen en de leerkrachten te onderschrijven en aan te geven dat Hulst trots is op hen.