Niet verwijderen, is nodig voor custom styling

Aangepaste dienstverlening

In verband met het coronavirus is de dienstverlening van de gemeente Hulst aangepast. Deze aangepaste dienstverlening geldt tot nader orde.
De gemeente Hulst volgt de richtlijnen van de rijksoverheid. Om die reden werkt een deel van de medewerkers thuis.  Dit zorgt voor een geringere bezetting en daarmee een geringere kans op overdracht van het virus.


Telefonische bereikbaarheid
De gemeente Hulst blijft op de gebruikelijke wijze telefonisch bereikbaar. U kunt van maandag tot en met vrijdag terecht op tel. 14 0114 – van 9.00 uur tot 16.00 uur.


Gemeentewinkel enkel op afspraak
In de gemeentewinkel wordt enkel gewerkt op afspraak. Dit om de contacten tot het minimum te beperken – voor zowel de bezoekers als de medewerkers.


Een afspraak kan online worden gemaakt via de gemeentelijke website (www.gemeentehulst.nl) of op tel. 14 0114.

De openingstijden van de gemeentewinkel zijn – enkel op afspraak – als volgt:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:           

van 9.00 tot 12.00 uur
van 13.00 tot 16.00 uur
Woensdag:                     
van 9.00 tot 12.00 uur
van 13.00 tot 16.00 uur
van 18.00 tot 20.00 uur

Zaterdag:
gesloten

U wordt gevraagd in de gemeentewinkel gebruik te maken van een pinpas en af te zien van contante betaling.

Ter bescherming van de bezoekers en de medewerkers, wordt gevraagd om uw bezoek aan de gemeentewinkel uit te stellen daar waar een en ander niet noodzakelijk is. Als alternatief kunt u ook telefonisch contact opnemen via tel. 14 0114. Een aantal zaken kunnen via deze website worden geregeld. Ook kunt u online een melding aan ons doorgeven.

De gemeente Hulst blijft haar inwoners zo goed mogelijk van dienst. Bezoekers worden gevraagd enkel naar de gemeentewinkel te komen als men geen verkoudheids- of griepklachten heeft. Houd tijdens een bezoek aan de gemeentewinkel 1,5 meter afstand tot elkaar en tot de medewerkers. Zo werken we samen aan de bestrijding van het coronavirus.

Archief
De leeszaal van het archief is momenteel gesloten.

Openbare ruimte / meldingen
Het beheer van de openbare ruimte en het opvolgen van meldingen / calamiteiten gaan gewoon door.