Burgemeester brengt bezoek aan Camping De Vogel

Recreatiecentrum De Vogel in Hengstdijk kreeg deze middag bezoek van de burgemeester. Burgemeester Jan-Frans Mulder werd er ontvangen door eigenaar Jimmy van Wabeke. “Het is anders, dan anders, dat is een feit dat zeker is”, aldus Jimmy. Klagen doen ze bij De Vogel niet. Maar dat er verlies is geleden, behoeft geen toelichting. De periode dat het centrum gesloten was, is door de eigenaars gebruikt om vooral ook veel onderhoud te plegen; want stil staan is achteruitgang. Toch overheerst positiviteit dat nu de trein weer in gang komt. Al gaat dat nog op het gemak. Mensen zijn toch nog enigszins terughoudend. Er komt ook veel bij kijken om alles op een recreatiecentrum als De Vogel – met zo’n 700 vaste plaatsen en circa 200 wisselende plaatsen - in goede coronabanen te leiden. Zo zijn er speciale maatregelen van kracht in het zwembad en gaan de activiteiten allemaal op reservering. “Het is aanpassen”, zegt Jimmy, “maar we zetten de schouders er onder en hopelijk wordt het een zonnige zomer!”

Burgemeester brengt bezoek aan Camping De Vogel