Tweede corona-besmetting in gemeente Hulst

Gisteren werd het bericht ontvangen van de GGD over een eerste besmetting met het coronavirus (COVID-19) in de gemeente Hulst. Vandaag berichte de GGD ons over een tweede besmetting in de gemeente Hulst. Het gaat om een inwoner van Graauw. Vanwege privacy worden geen verdere mededelingen gedaan.

Burgemeester Jan-Frans Mulder: “Hoewel je hoopt dat het bij één besmetting blijft, waren we voorbereid op dit nieuws. Veel beterschap wens ik de patiënt in kwestie. Draag allen bij aan de strijd tegen het coronavirus. Houd u aan de richtlijnen van de rijksoverheid. Houd 1,5 meter afstand. Beperk sociale contacten zoveel mogelijk. Was uw handen regelmatig en goed. Hierdoor krijgt besmetting weinig kans. Dat is ons belangrijkste wapen tegen het coronavirus. Alleen samen worden we dit virus de baas!”

Informatie over bevestigde besmettingen kunt u vinden op www.ggdzeeland.nl

Heeft u vragen?
Meer informatie over het virus, de besmettelijkheid en de kans op verspreiding staan vermeld op de website van de Rijksoverheid. Ga voor gezondheids-gerelateerde vragen en antwoorden naar de website van het RIVM.
Bezoek voor meer informatie ook de informatie op www.zeelandveilig.nl