Niet verwijderen, is nodig voor custom styling

Bestemmingsplannen in procedure

Bestemmingsplannen en wijzigingsplannen die in procedure zijn worden wekelijks bekend gemaakt via het Zeeuws Vlaams Advertentieblad.
Wilt u een plan inzien dan kunt u dit doen via de website van RuimtelijkePlannen.nl of in de gemeentewinkel, waar een papieren versie voor u klaar ligt.

Via de landelijke website van Ruimtelijke Plannen kunt u op eenvoudige wijze achterhalen welke regels er van toepassing zijn op een (bouw)perceel of in een bepaald gebied.

Hoe werkt het ?

  • Vul op de homepagina van de website van RuimtelijkePlannen.nl de postcode en huisnummer in van het perceel dat u zoekt en klik op 'nu zoeken'.
  • Alternatief is zoeken via geavanceerd zoeken (staat onder 'nu zoeken') en via het tabblad 'ID' de naam van het plan invoeren. Dit kunt u terug vinden in de publicatie van het Zeeuws Vlaams Advertentieblad.
  • Als u het plan heeft gevonden, klik dan op het vierde icoontje van links 'informatie opvragen'.
  • Klik op het betreffende perceel op de kaart waar u informatie over wenst te krijgen. De regels die van toepassing zijn verschijnen rechts in beeld.

Voor vragen over bestemmingsplannen of wijzigingsplannen in procedure kunt u contact opnemen met de gemeente Hulst via het digitale formulier of op tel. 14 0114.