Bouwgrond of bouwkavel kopen

Scroll naar

U vindt in de gemeente Hulst de ruimte, vrijheid en rust, die elders in Nederland steeds schaarser worden. Wist u dat u hier meer dan drie keer zoveel ruimte heeft als gemiddeld in de rest van het land? In de gemeente Hulst heeft u gemiddeld zo'n 7.000 m2 per persoon. In Den Haag is dat gemiddeld 172 m2! Bovendien zijn de grondprijzen hier zeer aantrekkelijk.

De gemeente Hulst biedt op verschillende locaties vrije kavels aan voor woningbouw. Wij maken de kavel bouwrijp. U bent vrij in de keuze van de bouwer.

Het is mogelijk om een optie te nemen voor 6 maanden. Binnen deze periode kunt u ons laten weten of u daadwerkelijk tot aankoop wenst over te gaan.

 

Kosten

Voor de optie brengen wij u € 500,- in rekening. Indien u overgaat tot aankoop van de grond, wordt de optievergoeding verrekend met de koopprijs (incl. BTW).

Aanvraag

Heeft u een vraag of wilt u algemene informatie over de bouwkavel(s)? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Wilt u een optie nemen op een kavel ? U kunt een aanvraag doen voor het nemen van een optie middels een van de formulieren onder aan de pagina. Hiervoor heeft u het kavelnummer nodig.