Grijp die kans, doe mee met MVO-prijs

“Grijp die kans – en doe mee!”, dat is de oproep van burgemeester Jan-Frans Mulder van Hulst aan de ondernemers in de gemeente Hulst.
De burgemeester roept ondernemers op mee te dingen naar de MVO-prijs. De MVO-prijs beloont de meest vooruitstrevende ondernemer als het gaat om het afstemmen van de bedrijfsvoering op de samenleving en het milieu.
De vorige winnaar van de Zeeuws-Vlaamse MVO-prijs waren Patrick en Lineke Keizer van de Ketchupfabriek uit Graauw. Zij wonnen in 2018.

Aanmelden
Ondernemers kunnen zich via www.dezb.nl/wat-we-doen/maatschappelijke-projecten/mvoprijs.html aanmelden. Uit alle aanmeldingen maakt de jury een selectie van zes genomineerden. Daarna kunnen alle inwoners van Zeeuws-Vlaanderen, medewerkers, klanten en leveranciers van de bedrijven stemmen op één van de zes genomineerde ondernemingen. Wie de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen dit jaar wint, weten we eind november. Dat bedrijf mag zich de komende twee jaar de duurzaamste onderneming van Zeeuws-Vlaanderen noemen.

Bekijk het filmpje van de Zeeuws-Vlaamse burgemeesters en Rabobankdirecteur de Winter: https://youtu.be/-AVF196ehlg