Ontmoeten wij u op Contacta?

Op 7, 8 en 9 november 2023 staat Contacta rood omcirkeld in onze agenda’s. Samen met de gemeenten Sluis en Terneuzen, Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen en het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen 9WSP) bemensen we een eigen stand op het Zeeuws-Vlaams plein.

Contacta is ontmoeten
Contacta brengt al 35 jaar lang ondernemingen, organisaties en overheden samen. Contacta staat garant voor b2b-netwerken, 250 standhouders op 10.000 m2 beursvloer en een interessant programma, vol colleges, seminars en workshops. Wij staan in de startblokken om u daar te ontmoeten, nader kennis te maken, vragen te beantwoorden en ideeën uit te wisselen.

Rad van Fortuin met mooie prijzen
Tijdens Contacta maakt u bij onze stand kans op mooie prijzen, van een culinair arrangement tot een waardebon. Wat u daarvoor moet doen? Samen met één van de standhouders aan het Rad van Fortuin draaien. Draait u het goede vakje? Laat dan uw gegevens achter om kans te maken op deze mooie prijzen.

Ondernemersborrel 9 november 2023
Op donderdag 9 november 2023 van 16.00 tot 17.00 uur organiseren we een beursborrel. Waar? U bent van harte welkom bij onze stand op het Zeeuws-Vlaams plein. Na het openingswoordje van Wethouder Vervaet van de gemeente Terneuzen en het bekendmaken van de winnaars van het Rad van Fortuin gaan we graag in gesprek. Ontmoet, onderneem en geniet!