Van Wesemael heropend

Het bedrijf  R. van Wesemael b.v. is gestart in 1960 in Emmadorp en is sinds 1979 gevestigd aan de Zoutestraat te Hulst. Het pand heeft inmiddels een metamorfse ondergaan. Het is uitgebreid met ca 900m2 kantoorruimte en 600m2 magazijnruimte. In zijn totaliteit beschikt het bedrijf nu over 5500 m2 aan magazijnen. Op 24 november 2018 opende het vernieuwde bedrijf op feestelijke wijze haar deuren. Er waren zo’n 900 gasten. Richard van Wesemael en zijn twee kleinkinderen Anna-Lisa en Thibault knipte het lint door. Ook werd het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl van het bedrijf onthuld.

Naast de gewasbeschermingsmiddelen, kunstmeststoffen, bladmeststoffen, zaaizaden, landbouwfolie levert van Wesemael een breed scala aan artikelen en diensten. Daartoe behoren veiligheidsartikelen, Arbo- en H.A.C.C.P. , fruitteeltmaterialen, reinigings- producten en massa aan andere producten. R. van Wesemael b.v. is leverancier voor akkerbouw, weidebouw, fruitteelt, boomkwekerij, bloembollensector en groenvoorziening.

Meer info: www.wesemael.nl.