Afscheid Burgemeester Jan-Frans Mulder

Ruim negentien jaar is Jan-Frans Mulder burgemeester van Hulst. Hij is daarmee de langstzittende burgemeester van Zeeland en de op één na langstzittende van Nederland.
Hij werd benoemd op 1 juni 2003. Ondertussen bereikte hij de pensioengerechtigde leeftijd.
In september 2022 nemen we afscheid van Jan-Frans Mulder als burgemeester van Hulst.

Bijzondere raadsvergadering
Op dinsdag 27 september 2022 is er een bijzondere raadsvergadering in het stadhuis van Hulst. Tijdens deze bijeenkomst neemt Jan-Frans Mulder officieel afscheid als burgemeester van Hulst. De burgemeester draagt dan de ambtsketen over aan locoburgemeester Jean-Paul Hageman. De voorzittershamer overhandigt hij aan de plaatsvervangend raadsvoorzitter Jos de Block.
Dit gebeurt in het bijzijn van de commissaris van de koning Han Polman. Naast de gemeenteraad zijn ook familieleden en een aantal andere genodigden aanwezig. Alle overige geïnteresseerden kunnen de vergadering live volgen via www.gemeentehulst.nl De vergadering begint om 19.30 uur.

Openbare afscheidsbijeenkomst
Op woensdag 28 september 2022 is er een openbare afscheidsbijeenkomst in cultureel centrum Den Dullaert, Sportlaan 24 in Hulst. Iedereen is die dag van harte welkom vanaf 15.30 uur tot 18.30 uur. Er zijn deze middag geen toespraken. De burgemeester kiest voor een gezellig, informeel afscheid. Hij neemt zelf wel het woord. Burgemeester Mulder hoopt deze middag vooral het leven #INULST te vieren.

In plaats van toespraken
De burgemeester geeft de voorkeur aan een informeel afscheid zonder toespraken. In plaats daarvan maken we een boek als aandenken. Daaraan kunt u een bijdrage leveren. Als u op deze link klikt dan ontvangt u een word-sjabloon (bestand). U kunt een bijdrage in de vorm van tekst en/of foto(‘s) maken. Dit stuurt u naar communicatie@gemeentehulst.nl. Maximaal één pagina per persoon. Van deze pagina’s maken we een mooi boek.

Gemeentelijke diensten gesloten
In verband met het afscheid van de burgemeester zijn alle gemeentelijke diensten op dinsdag 27 en woensdag 28 september 2022 gesloten vanaf 12.00 uur. Dinsdagmiddag nemen de medewerkers afscheid van de burgemeester.

Interview voorlichtingsblad burgemeester J.F. Mulder