Afscheid burgemeester Mulder

Eind september nam Hulst afscheid van burgemeester Jan-Frans Mulder. Ruim negentien jaar was hij burgemeester van Hulst. Hij was daarmee de langstzittende burgemeester van Zeeland en de op één na langstzittende van Nederland.
Hij werd benoemd op 1 juni 2003.

Ereburger
Tijdens de bijzondere raadsvergadering op 27 september benoemde de gemeenteraad van Hulst Jan-Frans Mulder tot ereburger van Hulst. Jan-Frans. Hij heeft zich ruim negentien jaar op een bijzondere wijze ingezet voor onze gemeente. Met vastberadenheid en een wijs beleid droeg hij bij aan het welzijn van de inwoners van de gemeente. Hij was daarbij een echte burgervader, aldus de gemeenteraad. Alle reden dus om hem het ereburgerschap toe te kennen.

Openbare afscheidsbijeenkomst
Op woensdag 28 september 2022 namen zo’n 460 inwoners en relaties uit de omgeving afscheid van Jan Frans Mulder tijdens een gezellig bijeenkomst in cultureel centrum Den Dullaert.

Interview voorlichtingsblad burgemeester J.F. Mulder