Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor Hulsterweg 181 te Terhole

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4583SL 181
Publicatiedatum
15-04-2020
Einddatum
27-05-2020
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de volgende aanvraag buiten behandeling te stellen:

Beschrijving

Het slopen van een woning op de locatie Hulsterweg 181; zaaknummer 185101 te Terhole.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

(besluit verzonden d.d. 15 april 2020). Reden: voldoet niet aan indieningsvereisten.