Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor Zoutestraat 37 te Hulst

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4561XA 37
Publicatiedatum
22-04-2020
Einddatum
03-06-2020
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de volgende aanvraag buiten behandeling te stellen:

Beschrijving

Het plaatsen van een zwembad in de tuin op de locatie Zoutestraat 37; zaaknummer 188063 te Hulst.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

(besluit verzonden d.d. 22 april 2020). Reden: vergunningsvrij bouwwerk.