Ingetrokken aanvraag omgevingsvergunning voor Piet Heinstraat 31 te Kloosterzande

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4587EK 31
Publicatiedatum
06-08-2020
Einddatum
17-09-2020
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de volgende aanvraag in te trekken op verzoek van de aanvrager:

Beschrijving

Het huisvesten van maximaal vier arbeidsmigranten op de locatie Piet Heinstraat 31 te Kloosterzande

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tot en met 16 september 2020 een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant (Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda).

(besluit verzonden d.d. 6 augustus 2020). Zaaknummer 197830