Buiten behandeling gestelde aanvraag omgevingsvergunning voor 's-Gravenstraat 270 te Clinge

Type bekendmaking
omgevingsvergunning
aangevraagd
Locatie (postcode)
  • 4567AT 270
Publicatiedatum
15-01-2020
Einddatum
26-02-2020
Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de volgende aanvraag buiten behandeling te stellen:

Het bouwen van een carport op de locatie ’s-Gravenstraat 270 te Clinge.

Procedure

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tot en met 26 februari 2020 een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het bezwaar rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

(besluit verzonden d.d. 15 januari 2020).